Om mig

Här har du informationen du vill veta om mig. Mitt namn är Hanna, och det är jag som driver denna blogg. Efternamnet Strangeman kommer från min brittiska sambo, som en dag kommer bli min make. Jag är 29 år gammal, och bor med partnern i en mindre stad i södra Sverige. Jag tycker mycket om att skriva, samt att jag är väldigt intresserad av fotografi. Jag har nu också ett genuint intresse av hälsosam matlagning, så jag kommer att dela med mig av många bra och goda recept. Vi äter enligt LCHF, men vi är väldigt avslappnade med det.

Jag har drivit bloggar av och till sedan 2009, men kände nu att jag ville börja på ett helt nytt kapitel och lämna mina förflutna skriverier bakom mig. Så denna blogg blev för mig en nystart!

Jag har varit överviktig sedan jag var bara 10 år. Och därför har jag många försök bakom mig där jag viljat gå ner i vikt, men inte nått hela vägen fram. Jag var också ett udda och ensamt barn, en som inte riktigt passade in. Men som samtidigt inte var öppet mobbat. Om du vill kan du läsa hela min livshistoria här. Jag har mycket

jag behöver få skriva av mig och dela med mig av. Samtidigt vill jag dela med mig av mina nutida resultat och fokusera på min nuvarande hälsa och bygga en framtid där jag mår bra. Denna blogg är menad för detta ändamål.

En blogg som är en frizon för mig, och för dig!

Men denna blogg är också till för dig. Jag vill kunna dela med mig av delar av mitt liv för din skull.

För om du är en person som jag är, som kanske har kämpat i flera år att gå ner i vikt, eller ofta känner dig ensam, så kan du kanske känna igen dig i det jag skriver. Denna blogg är menad att vara en frizon, en plats där fysiskt och psykiskt välmående är fokus, utan några förbud. En plats där jag hoppas kunna inspirera dig, och där vi kan motivera varandra till att leva ett liv vi själva vill leva, med välmående som fokus!

Välkommen hit till min blogg, jag hoppas du kommer känna dig som hemma!

om mig blogg flower-line

Om du vill personligen kontakta mig, klicka här för att komma till min kontakt sida!

Du kan också nå mig via dessa andra sociala medier: